O susretu

 

PONOSNO VAM PREDSTAVLJAMO OVOGODIŠNJI CROATIA BIKE WEEK ,

 

INTERNACIONALNI MOTO SUSRET KOJI SE MOŽE PODIČITI TRADICIJOM KOJA TRAJE VEĆ  24. GODINE!

 
 

Od samih početaka, još od 1995, nerijetko su mnogi posjetitelji na moto susret u Puli koji se je onda održavao samo za vikend,   dolazili već početkom tjedna pa su naveli  organizatora na logičnu odluku da se susret produži na sedam dana, a otuda i naziv Croatia Bike Week što bi u prijevodu značilo „Hrvatski tjedan motora“.

 Zamišljeno je ovako: već od ponedjeljka 27. 8. 2018. započet će različiti programi po gradu Puli i okolici. Mnogi dućani zanimljivi motociklistima nudit će svoje proizvode po povoljnijim cijenama, a mnoge firme koje obavljaju različite turističke djelatnosti svoje će usluge motociklistima naplaćivati po popularnim cijenama, dok će večernji programi biti organizirani na lokacijama u samome gradu Puli. Naravno da neće izostati ni nadaleko poznati, a ujedno i najveći hrvatski defile kroz grad.

Susret koji organiziramo međunarodnog je karaktera te okuplja posjetitelje iz cijele Europe a i šire. Namijenjen je ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu. Ulaz je onima koji dođu sa svojim motociklima besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike a kampirati se može na lokaciji Valelunga sve vrijeme trajanja manifestacije od 27. 08. pa do 02. 09. 2018.

Spomenut ćemo da ovu manifestaciju već više od desetljeća podržavaju i Grad Pula te Turistička zajednica grada Pule, ali i mnoge druge tvrtke, institucije, mediji i naravno pojedinci. Reportaže o susretu objavljivane su i u mnogim stranim medijima gdje su uz naš susret redovito promovirane Istra i Pula kao atraktivne turističke moto destinacije. Pula je postala grad koji je svake godine sve posjećeniji tijekom cijele turističke sezone od strane organiziranih moto skupina i pojedinaca te je diljem Europe poznata kao bajkerski grad.

Organizator ove manifestacije, moto klub Twin Horn MC Croatia, uz podršku Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule te još mnogih tvrtki, organizacija i pojedinca, i ove će godine dati sve od sebe da 24-ti Croatia Bike Week učini dobrom i nezaboravnom sedmodnevnom feštom za bajkere, motocikliste i sve one koji vole dobru zabavu.

 THMC